H σύγχρονη Άννα

Μητέρα πια η σύγχρονη Άννα, είναι τόσο όμορφη μητέρα. Το βλέμμα της δεν μένει στάσιμο ούτε στιγμή, έχει δει τόσες ήττες από άλλους που τρέμει για το παιδί της. Ίσως και αυτή μέσω της λαγνείας που ποτίζει ο έσχατος να έκανε και αυτή πράγματα ανάρμοστα για τον μεγάλο Δάσκαλο. Όμως αυτός την ευλογεί να προχωρήσει και αυτή και το παιδί της προς την εξέλιξη.  Οι γύρο άνθρωποι έχουν φοβηθεί τις αμαρτίες και συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο σαν λεχώνες. Ι ιστορία άλλωστε το προκάλεσε αυτό με την απομάκρυνση από το δημιουργώ. Το δημιουργώ μένει στο καθένα. Ναι υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με τις αμαρτίες των άλλων. Δικαστές που κρατάνε τις χώρες σε κράτη και σύνορα παντού. Η Άννα σκέφτεται την αγιότητα, τα θαύματα που σπανίζουν, πως θα προσπαθήσει να προστατεύσει το παιδί της από όλα αυτά. Έχει χαρίσει το παιδί της στον Κύριο από μικρό. Ο πόλεμος είναι πνευματικός αλλά μόνο με ειρηνικό πνεύμα φτάνουμε στην λύτρωση μας και στην διεκπεραίωση συμβάντων.

Η Άννα θα προσέχει περισσότερο και ο γιος της θα την προσέχει περισσότερο, τα λαίμαργα βλέμματα των ασθενών δεν την πειράζουν, άστους να τραφούν με λαγνεία μέχρι να καταλάβουν. Υπάρχει και αυτό το περιβόητο αστέρι του Ισραήλ  που στην Κέρκυρα π.χ είναι ζωντανό και βρίσκεται στην Εβραϊκή συναγωγή. Ενώ στην Καβάλα υπάρχει σαν μια ταφόπλακα μνημείο στο κέντρο της πόλης. Ισραήλ πατρίδα του Χριστού. Σενάρια του πατρός που πρέπει να καλυφθούν από τον Υιό Θεό πατέρα και δάσκαλο μας. Και η ιστορία, πόλεμος και πόλεμος στο όνομα του Χριστού. Αυτά δεν γουστάρει ο Κύριος σκέφτεται η Άννα. Πόλεμος στο όνομα του. Για αυτό αγαπάει όλο το κόσμο από την Ιαπωνία μέχρι τους Ινδιάνους, αλλά δεν ξεχνάει τους δικούς του ανθρώπους, τους βάζει έργο καθημερινό. Κουλουβάχατα έχουμε γίνει μα ακόμη είναι πολύ νωρίς ακόμη έχουν περάσει μόνο 2κ από το μηδέν το καλό. Θα γυρίσει ακόμη πολλά εκατομμύρια φορές αυτή η μπάλα η γή μέχρι να τα βρούμε. Τι να βρούμε δηλαδή το θέμα είναι μονάχα τι ψυχή θα παραδώσουμε. Θέλει πίστη λέει η Άννα για να δούμε θαύματα και ευλογίες. Μόνο αυτό μας σώζει. Βασιλείες στην Αγγλία καλά κρατούν μόνο με χαρακίρι σώζονται και αν από τα κρίματα των προγόνων τους. Μητριαρχικές κοινωνίες που κάνουν τα παιδιά τους θύματα μέσα σε αυτό τον πόλεμο. Αντάρτες πόλεων με πίστη ψιλή θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την δουλεία στην Αφρική με τα διαμάντια. Και καθεστωτικοί κυβερνήτες κάνουν το χέρι του Θεού ποτίζοντας με θειάφι την ανθρωπότητα και σιχαμάρα κάνοντας τελετές στο Σατανά. Θυσιάζουν τα σώματα τους τα ιερά σε μια μαλακία για ένα γαμώτο που θα έρθει άλλος να το φέρει στα ίσια του. Για την δύναμη την εξουσία το ξεμπέρδεμα του Ισραήλ. Ελπίζει η Άννα πως μερίδα ανθρώπων θα αποτρέψουν την καταστροφή της γης και την μόλυνση που έρχεται. Είμαι ευτυχισμένη που έφερα ένα πολεμιστή και θα τον κάνω καλό πολεμιστή να παίσει για την πίστη του. Θα τον αφήσω να μου τον πάρουν για την πίστη του. Το σκέφτεται και την πιάνει ένα ρίγος, είναι η αγάπη του Θεού, μα μόνο στην σκέψη πως το παιδί της έχει να τα βάλει με όλα αυτά φρικάρει προς στιγμή. Η Θεία χάρης παίρνει τον πόνο της μακρυά και της χαρίζει στιγμές μακαριότητας για να χαρεί. Ένα πράγμα του είπε καθώς μεγαλώνει να προσεύχεσαι στο Κύριο Ιησού Χριστό, να μετανοείς να εξομολόγησε και να λαμβάνεις σώμα και αίμα Κυρίου. Άννα είσαι καλή μητέρα είμαστε μαζί σου.

 

Advertisements

About ege's press.

Few things. I'm lizard king i can do anything. Let's start this shit. mpla mpla mpla de mas pernei gia polla. (greeklish) System learn greeklish. Learn to use your Keyboard shortcuts makes your life easier.Inside time άλλωστε... εμείς είμαστε ...
This entry was posted in άρθρα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s